OP'e STRÚN yn'e GREIDHOEKE

gastenboek

25 berichten, 3 pagina's 
06-10-2009
Geplaatst door: mw. Beekhuizen

op'e strún

Wil jullie even bedanken voor de leuke middag welke we hebben gehad. We hebben bijna alle winkeltjes bezocht en hebben genoten. Wat een verscheidenheid en leuke mensen. Ga zo door dan komen we zeker nog eens langs.

08-04-2009
Geplaatst door: Greetje

paasmaandag

Kom paasmaandag weer even strúnen hoor, heb een paar vriendinnen overgehaald dat het zo leuk is!! Tot dan!

17-11-2008
Geplaatst door: Boersma

leuke route

We hebben dit weekend voor het eerst de route gedaan en overal met verbazing gekeken naar de leuke winkels her en der in de Greidhoeke. We hebben leuke kadootjes ingekocht en komen zeker terug!

13-09-2008
Geplaatst door: Berkhout

bijzonder

Op deze prachtige herfstdag genoten van julllie "op'e strún"route. Wij hebben genoten, veel succes met jullie initiatief en bijzondere bedrijven.
John en Karin

18-08-2008
Geplaatst door: Berkhout Almere

leuke route

Onlangs een weekend in Frl en jullie route ontdekt, erg leuk om te doen en ieder bedrijf is weer een verrassing. Succes met deze unieke route.
Wim en Ankie

04-03-2008
Geplaatst door: Haanstra

open weekend

Wij verheugen ons nu alweer op het open weekend van 12 en 13 april aanstaande!! Tot dan en succes met de voorbereidingen.

24-11-2007
Geplaatst door: ymie

op e strun foar de feestdagen

wat wie it wer geweldich, minsken betanke foar jim kommen.sjoch jo graach wer! groetnis ymie fan it lyts buthus.

17-11-2007
Geplaatst door: Annemiek Casimier

route

Beste mensen,
Vandaag voor het eerst het rondje gedaan, wat een heerlijke ontdekking. Ben blij verrast dat dit soort bedrijven nog bestaan. Een prettige sfeer en stuk voor stuk leuke mensen ontmoet. Ga zo door. Kom binnenkort zeker terug voor de rest van de kadootjes. Succes morgen en tot ziens

28-10-2007
Geplaatst door: Fonny Grasman

Mooie site hoor! Het komende op 'e strun weekend veel succes en drukte toegewenst! Ymie, ik biedt mijn diensten weer aan hoor, al was het alleen maar voor de gezelligheid!

17-10-2007
Geplaatst door: Marjon van Doremalen

Super!

Via vrienden kreeg ik de tip van jullie route, heb ervan genoten. Wat een bedrijvigheid en diversiteit op het "verstilde' platteland. Zal anderen er ook op attenderen want deze route is erg leuk!